Bergans / Men

Hemsedal Hybrid Jacket

6 999.00

Bergans mest avancerade skidjacka någonsin! Hemsedal Hybrid Jacket följer med perfekt i kroppens rörelser och har en unik materialkombination av 2- och 3-lagers Dermizax® NX isolerad med PrimaLoft® Gold Insulation Active och hydrofobiskt gåsdun. Jackans konstruktion är baserad på vårt revolutionerande designkoncept bodymapping, som kartlägger kroppens varma och kalla zoner. Med insikt i kroppens fysiologi är de isolerande och ventilerande delarna strategiskt placerade där de behövs som mest. Extra isolering vid kalla zoner, till exempel över lederna, och ventilerande material över varmare områden. Det gör att du svettas mindre vid hög aktivitet och fryser mindre vid låg aktivitet. Kroppen förbrukar mindre energi för att jämna ut temperaturskillnader och du kan fokusera fullständigt på skidupplevelsen. Jackan har dessutom många viktiga funktioner för skidåkning såsom hjälmanpassad huva, avtagbar elastisk snökjol och separata fickor för liftkort och skidglasögon. Hemsedal Hybrid Jacket är spjutspetsen i Hemsedal-kollektionen, vår nya serie skidkläder som utvecklats för den hängivna skidåkaren som vill ha förstklassig funktion och fulländad komfort.

Levereras med extra Zipper tabs i matchande grundfärg.

Materialegenskaper
3-lagers och 2-lagers Dermizax® NX med 4-vägs stretch, vattentät (vattenpelare: minst 20 000 mm), vindtät och ventilerande. På utsatta ställen är jackan isolerad med hydrofobiskt gåsdun och vadderad med PrimaLoft® Gold Insulation Active. Produkten innehåller Bluesign®-godkänd vaddering.

Huva
Fast, reglerbar huva anpassad för alpinhjälm. Extra hög krage isolerad med dun. Dolda justeringsmöjligheter fram och bak på huva.

Ventilation
Långa ventilationsdragkedjor under ärmarna med 2-vägs dragkedja.

Fickor
Frontfickor fodrade med mjuk microfleece. Invändig liftkortsficka på ärm, innerficka och ficka för skidglasögon i mesh. Bröstfickor i mesh så att plagget andas och ventilerar optimalt (herr).

Övriga detaljer

  • Avtagbar snökjol med stretchparti som håller den på plats.
  • Förböjda armbågar för god rörelsefrihet.
  • Formsytt ärmslut med kardborrejustering och kil för bättre passform med handskar.
  • Enhands elastisk justering i underkant.
  • Förlängt ryggparti.

Material:3-lagers och 2-lagers Dermizax® NX: 100 % polyester

Foder:PrimaLoft® Gold Active: 100 % polyester

Vikt fyllning:60 g/m²

Dun:90/10. Fyllningsgrad: 700 cuin.

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt