Bergans / Men

Osatind pant

977.50  1 955.00
 4.0 (2)

Lättviktsbyxor i ett mycket flexibelt softshell-tyg med effektiv andningsfunktion och god ventilation, specialutvecklade för skidåkning. Osatind ingår i Bergans Slingsby-sortiment, som består av produkter för skidåkning och klättring där överlägsna funktioner, låg vikt och högsta hållbarhet är i perfekt balans. Slingsby levererar exakt det du behöver och inga onödiga detaljer. 

Tyg

Vindtätt och vattenavvisande 4-vägsmaterial i stretch som torkar snabbt och har utmärkta andningsegenskaper.

 

Ventilation

Ventilationsblixtlås med mesh-foder på utsidan av låren.

 

Fickor

Framfickor i mesh för optimal andningsfunktion och ventilation. Benficka som rymmer sändare/mottagare (lavinsignal). Små fästöglor för sändare/mottagare på insidan av fickan.

 

Ytterligare funktioner

Bälteshällor. Löstagbara och justerbara hängslen. Byxbenen är beskurna framtill för att bättre passform med kängor. Bakstycke med hög midja. Kardborrejustering i midjan (extra bredd för optimal ventilation under varma förhållanden). Ledade knäsektioner och åtsmitande benslut. Diagonalt blixtlås med kil för justering av benvidden. Kardborrejustering vid vristerna. Förstärkta sektioner i benslut. Reflexdetaljer.

 

Damask

Löstagbar, invändig damask i elastisk mesh för större rörelsefrihet. Invändig friktionsresår och kardborreöppning som kan justeras efter kängstorleken.

 

Användning

Utvecklad särskilt för skidåkning och klättring. Även lämplig för alpint, telemark, freeride-cykling, vandring och friluftsliv.

 

(storlek L)

Storlek: S–XXL

Vikt: 725 g (storlek L)

Tyg

Vindtätt och vattenavvisande 4-vägsmaterial i stretch som torkar snabbt och har utmärkta andningsegenskaper. 95 % polyester, 74 % återvunnet material/5 % elastane (spandex)

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

Osatind pant

977.50 • Bergans

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt