Bergans / Women

Storen lady jacket

4 349.00

Lätt skaljacka tillverkad i slittåligt 3-skikts Dermiza®NX-material för maximalt skydd i alla väder, enastående andningsfunktion och maximal rörelsefrihet. Storen ingår i Bergans Slingsby-sortiment, som består av produkter för skidåkning och klättring där överlägsna funktioner, låg vikt och högsta hållbarhet är i perfekt balans. Slingsby levererar exakt det du behöver och inga onödiga detaljer.

 

Huva

Fast, justerbar huva som anpassats för klätterhjälm.

 

Ventilation

Blixtlåsventilation längsmed undersidan av ärmarna.

 

Fickor

Framfickor, bröstfickor (herr), bröstficka (dam) och innerficka i mesh för optimal andningsfunktion och ventilation. Den vänstra bröstfickan för radiolänk har ett dubbelriktat blixtlås som gör att den kan öppnas på båda sidor (herr). Designen säkerställer att framfickorna inte är i vägen för midjebältet när du bär ryggsäck.

 

Ytterligare funktioner

Designen med kortare framstycke än bakstycke förhindrar att höftmusklernas rörelser begränsas. Ledade armbågar för större rörelsefrihet. Jackan är utformad för att rymma ett värmeisolerande lager under (dun/syntet). Extra stor öppning i handlederna så att jackan kan dras över handskarna. Kardborrejustering i ärmsluten. Elastisk dragsko med enhandsgrepp i nederkant. Förlängt ryggstycke. Reflexdetaljer.

 

Användning

Utvecklad särskilt för skidåkning och klättring. Även lämplig för freeride-cykling, vandring, friluftsliv, alpint och telemark.

 

Storlekar: Dam XS–XL

Vikt: Damstorlek S: 405 g 

Tyg

3-skikts Dermizax®NX med 2-vägs stretchmaterial. Vattenavvisande och vindtät med utmärkt andningsfunktion. Låg vikt och minimal packvolym. 

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt