Bergans / Men

Storen pant

1 737.50  3 475.00
 5.0 (1)

Lätt skalbyxa tillverkad i 3-skikts Dermiza®NX-material för maximalt skydd i alla väder, enastående andningsfunktion och maximal rörelsefrihet. Storen ingår i Bergans Slingsby-sortiment, som består av produkter för skidåkning och klättring där överlägsna funktioner, låg vikt och högsta hållbarhet är i perfekt balans. Slingsby levererar exakt det du behöver och inga onödiga detaljer. 

Damask

Fast, invändig damask i elastisk mesh för större rörelsefrihet. Invändig friktionsresår och kardborreöppning. Fästöglor för damaskremmar (säljs separat).

 

Ventilation

Ventilerat blixtlås från midjan och nedåt Ventilerat blixtlås från midjan och nedåt (kan även fungera som nedfällbar baklapp).

 

Fickor

Benficka med extra innerficka för sändare/mottagare (lavinsignal). Fickan sitter så långt ned på låret som möjligt utan att begränsa rörelsefriheten och för att förhindra störning mellan sändare/mottagare. Små fästöglor för sändare/mottagare på insidan av fickan.

 

Ytterligare funktioner

Löstagbara och justerbara hängslen. Byxbenen är beskurna framtill för att bättre passform med kängor. Kardborrejustering i midjan (extra bredd för optimal ventilation under varma förhållanden). Ledade knäsektioner. Förstärkta sektioner i benslut. Logotyp i reflexmaterial.

 

Användning

Utvecklad särskilt för skidåkning och klättring. Även lämplig för freeride-cykling, vandring, friluftsliv, alpint och telemark.

 

Storlekar: Herr XS–XXL

Vikt: Herrstorlek L: 610 g 

Tyg

3-skikts Dermizax®NX med 2-vägs stretchmaterial. Vattenavvisande och vindtät med utmärkt andningsfunktion. Låg vikt och minimal packvolym.

  

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

Storen pant

1 737.50 • Bergans

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt