Houdini / Men

M's DeSoli Tights

809.10  899.00

Låt naturen göra jobbet. Det är designidén bakom DeSoli Tights, ett par underställsbyxor i 100% merinoull. Det tunna, mjuka ulltyget gör byxorna väldigt mångsidiga och kommer hålla dig varm när du åker skidor, cyklar, vandrar eller cyklar till jobbet.

Houdinis designteam har efter många år av olika tygprover, fälttester och prototyper äntligen hittat vad vi anser vara det perfekta ulltyget. Solid Merino är ett tyg i 100% merinoull som möter vår höga standard i funktionalitet, komfort och hållbarhet. Med Solid Merino i vår DeSoli-serie får vi helt cirkulära produkter då ullen är oblandad. Produkterna är alltså förnybara, återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara.

Ullen kommer från Australien och är garanterad mulesing-fri. Merinoull har många naturliga egenskaper och är en expert på värmereglering. Den håller dig varm när det är kallt och sval när det är varmt. Den behåller värmeegenskaperna även när den blir blöt och den motverkar naturligt dålig lukt.

DeSoli Tights är för dig som letar efter ett mångsidigt underställ som går att använda under hela året på diverse olika aktiviteter. Den fungerar lika bra för skidåkning under vintern, som för klättring på kyliga vårdagar som vandring på varma sommardagar. I serien finns även underställströjor med och utan zip, t-shirt och underkläder så att du kan hitta dina favoriter och sätta ihop ditt eget underställ.
Den här produkten är återvinningsbar och vi ber dig att lämna in den hos oss när den är helt utsliten. Vi har återvinningsstationer i alla våra egna butiker samt hos många av våra återförsäljare.

  •  

Material: Solid Merino™

Vikt: 0.140 kg

Biologiskt nedbrytbara fibrer & återvinningsbar

  • Åtsittande passform
  • Superfin 100% merinoull 17,5 µm
  • Naturligt odör-avvisande och anti-statisk
  • Mulesing-fri
  • Förnybar och biologiskt nedbrytbar
  • Återvinningsbar
  • Vikt: 150 g/kvm
  • Tillverkad i Litauen

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt