Houdini / Men

M's MTM Thrill Twill Pants

1 119.20  1 399.00

Precis som vi människor är dessa byxor gjorda för att röra på sig. Upptäck den rörelsefriheten i dessa stretchiga och snabbtorkande byxor designade utifrån Houdinis Made To Move-koncept. Made To Move är ett nytt sätt att skapa kläder på som utgår ifrån en kropps naturliga rörelsemönster. Perfekta för klättring, vandring och vardagsanvändning.

Made To Move är en innovation inom klädkonstruktion. Istället för det traditionell 2-dimensionell mönsterkonstruktion, har vi draperat tyget på en kropp i rörelse från ett enda tygstycke. På så sätt kommer byxorna att följa varje stretchning, böjning och rörelse.

MTM Thrill Twill Pants är en uppdaterad version av våra klassiska klätterbyxor. De är gjorda i Metropolis Stretch Twill, ett snabbtorkande, stretchigt och slitstarkt polyestermaterial. Tyget är delvis gjort av återvunna fibrer och är helt återvinningsbart.

Dessa funktionella byxor kommer kunna följa med dig på dina äventyr i många år framöver. Det är en mångsidig produkt som passar perfekt för klättring, men också för svampplockning i skogen, cykelpendling till jobbet eller till middag med svärföräldrarna.

Den här produkten är återvinningsbar och vi ber dig att lämna in den hos oss när den är helt utsliten. Vi har återvinningsstationer i alla våra egna butiker samt hos många av våra återförsäljare.

  • Lös passform
  • Made To Move för full rörelsefrihet
  • Stretchiga
  • Snabbtorkande
  • Resistanta mot smuts och slitage
  • Dragkedja och bälteshällor
  • Sido- och bakfickor
  • Delvis gjorda av återvunna fibrer
  • Helt återvinningsbara

Metropolis Stretch Twill™  

41% återvunnen polyester 38% polyester 21% PTT

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt