Houdini / Women

W's DeSoli Tights

899.00

Funktion som kommer från naturen själv, det är tanken bakom DeSoli Tights. Låt de tunna underställsbyxorna i 100% merinoull hålla dig torr och varm på berget, i staden och överallt där emellan. Perfekta för vandring, skidåkning, klättring eller som extra värme under jeansen en kall vinterdag.

Houdinis designteam har letat i många år efter det perfekta ulltyget. En oblandad, ren merinoull som håller vår standard när det kommer till funktionalitet, komfort och hållbarhet. Efter många tygprover, prototyper och fälttester landade vi till slut på Solid Merino, ett tyg som uppfyller alla våra krav.
 

Solid Merino är tillverkat i 100% merinoull och kommer från Australien. Tyget är garanterat mulesing-fritt. Det ger extra värme året runt, värmer när det är kallt och känns svalt mot huden när det är varmt. För att få en helt cirkulär produkt blandar vi aldrig ull med syntetiska material. Ren ull är en förnybar fiber och är både biologiskt nedbrytbar och återvinningsbar.
 

DeSoli Tights fungerar året runt och är designade för alla typer av utomhusaktiviteter, men fungerar lika bra på en kyligare dag i vardagen. I samma ullserie finns underställströjor, t-shirt och underkläder så att du kan hitta ett plagg som fyller just dina behov.
 

Den här produkten är återvinningsbar och vi ber dig att lämna in den hos oss när den är helt utsliten. Vi har återvinningsstationer i alla våra egna butiker samt hos många av våra återförsäljare.

Material: Solid Merino™

Vikt: 0.125 kg

Biologiskt nedbrytbara fibrer & återvinningsbar

  • Åtsittande passform
  • Superfin 100% merinoull 17,5 µm
  • Naturligt odör-avvisande och anti-statisk
  • Mulesing-fri
  • Förnybar och biologiskt nedbrytbar
  • Återvinningsbar
  • Vikt: 150 g/kvm
  • Tillverkad i Litauen

20 ÅRS GARANTI

Nordic Native har livstidsgaranti på alla produkter som säljs via Nordic Native. Detta skyddar köparen från fel eller defekter i material- och/eller tillverkning, under produktens beräknade livslängd. Läs mer under våra villkor.

SE TILLGÄNGLIGHET

Välj storlek och färg för att se tillgänglighet

SNABBLEVERANS

Skickas inom 1-2 vardagar

STANDARDLEVERANS

Skickas normalt inom 5-7 vardagar

SPECIALLEVERANS

Skickas normalt efter 14+ vardagar

EJ TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

INTE TILLGÄNGLIG

Den här specifika produkten finns inte längre tillgänglig

Du rekommenderar inte Du är inte imponerad! Du rekommenderar Du är imponerad Du rekommenderar starkt