En överskjorta i linne är perfekt sommaren 2021

En overshirt för herr är ett av sommarens snyggaste plagg. Det är också ett väldigt mångsidigt plagg. Overshirt kallas även för överskjorta. Att ha en snygg overshirt i linne är ett plagg som du kan använda hela sommaren. Helst ska överskjortan vara i en jordig nyans. Överskjortan är ett väldigt bra alternativ till den ofodrade kavajen som också är väldigt mångsidig. En överskjorta har en krage som gör det enkelt att kombinera den med en vanlig skjorta eller en pikétröja. Det är ett perfekt plagg att bära lager på lager.

Våga experimentera med överskjortan

Överskjortan är en hybrid mellan en vanlig skjorta och en jacka. Du kan bära en överskjorta till jeans och t-shirt, men även till en pikétröja eller en skjorta om du vill ha en mer elegant look. Byxor med hög midja och pressveck är också snyggt till en överskjorta. Var inte rädd att kombinera en slips med överskjortan. Om du har en överskjorta i en jordig nyans kan ett par loafers i mocka verkligen lyfta fram de jordiga tonerna. En överskjorta i en jordig nyans är enkel att kombinera med andra färger. Vitt och blått är två färger som passar väldigt bra ihop med jordnära färger. Våga experimentera med överskjortan.

Linne är sommarens material

Linne är ett material som alltid är mer eller mindre trendigt på sommaren. En linnekostym är ett säkert kort som gör att du kan vara sval och elegant på samma gång. En linnekostym betraktas som mindre formell, vilket gör att du kan kombinera den med både sneakers och en vit-shirt. Det går såklart utmärkt att bära linnebyxorna och kavajen var för sig. Tack vare fibrerna i tyget är linne det bästa materialet att bära varma sommardagar. Tyget absorberar fukt och har en naturlig antibakteriell egenskap, vilket gör att materialet känns svalt och fräscht. Linne är också ett väldigt starkt material. Det gör att linneplagg tål att tvättas ofta. Linneplagg blir mjukare och bättre med åren. Linnetyget skrynklar sig väldigt lätt, vilket ger det sin charm. Linne har en väldigt fin lyster och om du sköter om dina linneplagg kan du ha dem i åratal.

Köpa en linnekostym

Om du vill köpa en linnekostym finns det några saker som du ska tänka på. Färger som beige, brunt och marinblått är säkra kort som alltid fungerar. Eftersom tyget skrynklar sig en aning kan det vara bra att välja en kostym som sitter lite lösare. Du kan med fördel välja en kostym som har mer vidd i benen och med lite längre ärmar. Det gör inte heller något om kavajen är lite längre.

marinate