Så är du moderiktig i naturen

Att vara ute i naturen betyder att du bör ha bra kläder som håller måttet för att få en bra upplevelse. Men bara för att du bär kvalitativa fritidskläder betyder det inte att du måste klä dig fult. Det finns faktiskt snygga moderiktiga plagg som gör att du kan se fantastisk ut även när du ägnar dig åt friluftsliv. Om du vill ha riktigt fina fritidskläder som samtidigt är väldigt bra ska du kolla in Garphyttan som har fritidskläder för både kvinnor och män. Garphyttans kläder sammanför fritid och utomhusliv i en snygg design och funktion.

Matcha klädernas färger med varandra

Det finns faktiskt ett stort utbud av funktionella och stilsäkra plagg för en aktivt livsstil som varken tummar på kvalité eller stil. Allt detta får du om du köper fritidskläder från Garphyttan. Att mode möter funktion är något som många välkomnar. För att känna dig snygg i skogen ska du välja fritidskläder i färger som du gillar. Det är även en bra idé att matcha alla plagg med varandra. Tänk därför på vad du köper för färger på alla dina fritidsplagg. Svart fungerar alltid tillsammans med alla andra färger. Att antingen ha en svart underdel eller överdel är ett tips om du alltid vill kunna matcha olika plagg med varandra. Om du vill vara moderiktig kan du utgå ifrån de trendfärger som råder för tillfället. Neutrala färger är alltid mer eller mindre moderiktiga hela tiden oavsett säsong.

Välj kläder i bra material

När du ska välja fritidskläder ska du ändå sätta funktionen främst. När du är ute vill du säkerställa att du kan hålla dig varm, torr och bekväm. Därför ska du alltid prova kläderna som du köper. Du ska kunna röra dig fritt i kläderna, det är extra viktigt om du exempelvis ska vandra. Något annat som du ska tänka på är att välja kläder som är gjorda av funktionsmaterial. Bomull är inte ett bra material att bära när du är ute. Istället ska du välja kläder i funktionsmaterial som andas och transporterar bort fukt.

Klä dig rätt

Ett annat tips är att du ska klä dig lager på lager när du är ute i skog och mark. Då kan du enkelt klä av dig när det blir för varmt och klä på dig när det blir kallare. På så sätt kan du enkelt anpassa kläderna du har efter det rådande vädret.

marinate