Promota ditt modeföretag med snygga påsar

Har du en egen modebutik eller driver du en e-handel? Då är det smart att promota företaget med snygga påsar med din företagslogga. Ett billigt och effektivt sätt att marknadsföra dig både som butik och på nätet.

Tryck upp snygga tygpåsar

Det kan vara svårt att stå ut som modeföretag idag. Det gäller egentligen alla företag. Konkurrensen är stor, vare sig du driver en fysisk butik eller har en webbshop. Samtidigt är det ju så roligt att vara företagare, särskilt inom modebranschen. Få hålla på med kläder, smycken och få vara kreativ. För att lättare få kunderna att komma ihåg dig kan du trycka upp snygga tygpåsar. Om du har en fysisk butik kan du antingen ge bort påsarna eller så säljer du dem till ett bra pris. Om du driver modeshop online kan du skicka med en påse i varje paket eller så erbjuder du en snygg tygpåse för en riktigt liten peng precis vid utcheckningen. Bra lockerbjudande som många kunder kommer att gilla. Med en tygpåse med din företagslogga hemma kommer dina kunder ständigt att bli påminda om din butik. De kommer lättare att komma ihåg vad företaget heter, men också återkomma. De liksom känner att de redan är kund hos dig. Hos Medtryck hittar du många tygpåsar att välja mellan, både riktigt billiga och tygpåsar i återvunnen bomull. Och mycket mer.

Snygg logga eller tryck

Det är viktigt att din logga eller trycket är riktigt snyggt. Så att dina kunder gärna använder tygpåsen från ditt företag när de går till jobbet, gymmet och när de handlar. Det är smart att trycket verkligen ger rätt slags känsla: samma känsla och stil som de modekläder som du säljer. Har du ett rockigt mode, så bör trycket vara i samma stil. Nischat till just din kundgrupp. Då kommer andra som gillar samma stil att se tygpåsen och bli intresserade av att handla hos dig. Om du har en fysisk butik kan det vara smart att trycka upp två olika påsar, så att kunderna har två färger att välja mellan. Det är faktiskt bättre att inte ha för många val att välja mellan. Med många val finns det en risk att det ser “billigt” ut. För många påsar att välja mellan kan också göra att kunden inte orkar välja – och inte köper någon tygpåse alls. När du ska trycka upp tygpåsar är det verkligen kvalitet som du ska satsa på. Det ska kännas som en finare gåva eller en dyrare påse som de köper.

marinate