Svenskt mode för män

Klädmodet för män har vuxit sig starkare och mer intressant under de senaste åren. Det har öppnats upp för färger, mönster, kvalitet och olika skärningar, vilket gör att även herrmodet har blivit spännande att följa. Många kunder är även mer och mer miljömedvetna, vilket gör att efterfrågan på klimatsmarta kläder efterfrågas.

Enkelt och elegant

Den svenska marknaden för herrmode är stark och baserad på en mängd inflytelserika och kreativa talanger som alla älskar det de gör. Både tillsammans och var för sig utvecklar de ett mode som tilltalar ett brett spektrum av smaker, men alltid med fokus på kvalitet och elegans. Att ligga i toppskiktet och erbjuda tidlös design och hög kvalitet är något som modevarumärket Hansen & Jacob haft som ledstjärna ända sedan starten. Deras kläder är både väldigt tilltalande och tillgängliga då de är enkla att kombinera och samtidigt är snygga och avslappnade. De passar helt enkelt alla typer av män. Att som kund välja svenskt mode blir även ett uttryck för miljötänk och medvetenhet, något som också sprider sig mer och mer inom modevärlden. Hansen & Jacob arbetar med välkända mönster och färger men kombinerar dem på intressanta sätt som tilltalar den modeintresserade mannen som är ute efter kvalitet i hantverket och en snygg passform.

Hitta din inspiration

Idag är det svårt att som man komma undan med känslan att det är svårt att hitta spännande mode och att kvinnor har mycket mer intressant att välja på. De må vara sant att kvinnor fortfarande har större valmöjligheter när det kommer till mode men på männens sida har det tagit fart ordentligt. Herrmodet, det svenska men även det danska, har gått från klarhet till klarhet och det finns mängder med möjligheter att klä sig snyggt, elegant, sportigt, läckert eller hur du vill. Herrmodet har fått en dignitet det inte hade förr, och det har utvecklats av både stora namn och mindre välkända designers. Men de har alla satt männens mode på kartan och det syns nu både i att det får egna magasin men även att det tas upp i tv-program och modeshower på sätt som bara kvinnomodet kunnat göras tidigare. Så är du man och nyfiken på modeutbudet har du en guldgruva att upptäcka. En utmärkt start är att undersöka Hansen & Jacob och deras kollektioner – du kommer säkert hitta mängder med inspiration och snygga looks. Även om skönhet kommer inifrån så kan det ge en fantastisk känsla att få på sig riktigt snygga kläder av hög kvalitet och det kan ge självkänslan en välbehövlig boost. Kombinerar du det med en härlig utstrålning, vänlighet och humor så kommer du må som en prins.

marinate